Andrei Năstase s-a răzgîndit! Nu mai vrea justiție ca în Germania

getr.jpg

Finul controversatului Victor Țopa, care este fugit în Germania, ne repeta zilnic de la televiziunea nașului, Jurnal TV, că vrea ca în Moldova justiția să lucreze ca în Germania. Și avea dreptate. Poporul tot vrea justiție ca la nemți!

Azi însă, procurorii din Germania, au pornit un dosar penal pe numele lui Victor Țopa, care riscă să facă pușcărie și la nemți. Justiția germană îl învinuiește pe Țopa de delapidări de fonduri și contrabandă cu armament. Iar acest lucru l-a făcut pe Năstase să se răzgîndescă! 😀

„Ați văzut ce face justiția captivă din Germania? Îl învinuiește pe nașul meu că ar fi făcut nu știu ce. Nu m-aș mira dacă la mijloc ar fi o înțelegere între Plahotniuc și Angela Merkel. Cum Europa îi plină de musulmani, tot ce este posibil ca Plaha să le spus nemților că plătește ca să trimită înapoi în Siria toți musulmanii, în schimbul predării lui Victor și Viorel Țopa. Nu mai vreau justiție nemțească! Nu am încredere în procurorii din Germania. Vreau justiție ca la ruși”, a declart Andrei Năstase în cadrul emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV.

Amintim că Victor și Viorel Țopa au fugit în Germania în 2010, după ce în Moldova au fost condamnați la 8 ani de închisoare.

Reclame