Șocant! Mai mulți moldoveni au ajuns la spital în stare gravă după ce au privit clipul video al Dianei Grigore și Valerian Mînzat

y6r4578

După colțunul rupt la controversatului Toly Druga, un nou clip de căcat face ravagii pe online-ul moldovenesc. De această dată, Britney Spears de Moldova și excentricul avocat, Valerian Mînzat, au iritat la maximum publicul după ce pe youtube a apărut un videoclip cu ei doi în rolurile principale.

Nu au trecut nici 24 de ore de la apariția lui că mii de moldoveni s-au adresat la spitalele din Moldova cu diverse leziuni. Toți invocă unul și același motiv – Diana și Valerian. „Nu am terpit nici 30 de secunde să privesc, că am pus mîna pe un cuțin să-mi tai vinele”, a declarat Vasile Pohuilo din Grigorăuca.

„Îi Doamne ferește! Stăteam cu prietenii la masă, unul zice să ne arate un clip nou care se distribuie intens pe odnoklassniki. După ce l-am privit am hotărît să ne dăm foc în fața Parlamentului în semn de prostest, ca pe viitor astfel de strășnișii să nu mai apară pe internet”, a spus unul dintr-un grup de tineri cu multiple arsuri. Ați pacienți care au făcut ghemaroi după ce au vizionat videoclipul, au refuzat să vorbească în fața camerei de vederi.

Nici Diana Grigor și nici Valerian Mînzat nu au comentat deocamndată această situație.

Reclame