Ultima oră! Natalia Morari și Chiril Lucinschi au fugit din Republica Moldova

rwffrw.jpg

Ieri au fost publicate mai multe documente prin care se arată cum Ilan Shor, la comanda lui Filat, a pus în conturile lui Chiril Lucinschi peste 400 milioane de dolari. Din acești bani, o mare parte au revenit Nataliei Morari.

Imediat după publicarea investigației, Chiril Lucinschi a scris pe facebook că este nevinovat și că el nu a folosit banii din BEM pentru finanțarea propagandei Nataliei Morari. Acest lucru a fost însă infirmat de jurnalista care prezintă emisiunea Interlop. Morari a scris că banii de la BEM au fost deja cheltuiți de ea pe chiria apartamentului de lux în care locuiește (circa 700 euro lunar), pentru deschiderea localului din centrul Chișinăului – Propaganda Cafe, dar și pentru hainele scumpe și de brand.

Anterior, Morari a fost în Parlament și pentru a arăta deputatelor că ea are centură de peste 300 de euro, și-a ridicat maioul peste centură (curea pentru cei care nu înțeleg), chiar dacă asta o făcea să arate caraghios.

În această dimineață, deputații au cerut ca Procurorul General să vină la Parlament și să ceară ridicarea imunității deputatului Chiril Lucinschi. Imediat după asta, acesta a spus că pleacă la o țigară și nu s-a mai întors în sala de ședințe. Mai mulți martori ne-au spus că Chiril Lucinschi și Natalia Morari au fost văzuți într-o mașină de lux de marca Porsche cum treceau vama Albița, România.

Poliția i-a dat în căutare generală și solicită ajutorul tuturor cetățenilor responsabili. Dacă i-ați văzut, sunați la 902!

Reclame