Palma de Mallorca, Zatoka, Vadul lui Vodă sau Soci- vezi aici care sunt destinațiile turistice preferate de politicienii moldoveni!

Filat-pe-scuter
Luna august este pentru majoritatea moldovenilor ultima lună de vară. Dacă pînă acum la odihnă au fost majoritatea țăranilor, de au umplut facebook-ul și odnoklassniki cu poze, cei care conduc țara au lăsat odihna pentru ultima sută de metri. Chiar dacă pare greu de crezut, unii politicieni au renunțat la destinațiile exotice pentru Vadul lui Vodă!

Pentru că suntem singurul site de știri independent și echidistant, am făcut o investigație pentru a vă spune cine și unde își va petrece vacanța. Am mers pe la fiecare politician acasă și la birou și nu am plecat pînă cînd nu am primit răspuns la toate întrebările noastre.

vilaluiTopaProtestez în corturi alături de oamenii cu demnitate din toamna anului trecut. În toamnă mă așteaptă o bătălie grea cu Plahotniuc și Maia Sandu. Luna august o voi petrece alături de familia mea, nașul meu, Victor Țopa, la el acasă, în Palma de Mallorca.„, a declarat Andrei Năstase.

Întrebat de cît îl va costa vacanța, Năstase a adăugat: „Cît voi plăti pentru drum și atît. Casa nașului meu este pe malul Mării Mediterane. Are și o piscină, mai modestă, dar este. Nu avem bani să ne permitem destinații precum la Grecia sau la Turcia.

kankan_da7cce30a63f6740ee36b90b7a458d99Vadul lui Vodă, desigur! Chiar dacă oleacă Nistrul a secat, apă de scăldat este destulă. Plaja îi normală, Dorin a avut grijă să facă totul frumos. În plus, e chiar aproape de Colonița.„, a spus scurt Mihai Ghimpu.

Merg cu familia la Soci. Am tot fost acuzat pînă acum de unioniști că de ce mă duc la odihnă în Europa, dacă sunt pentru refacerea URSS. Ca să le închid gura, merg să mă odihnesc acolo unde mergeau cîndva marii lideri sovietici.„, a spus zîmbind Igor Dodon.

Eu nu am timp de odihnă. Voi fi la GBC. Sunați peste un an, tot aici voi fi.„, a fost răspunsul scurt a lui Vlad Plahotniuc.

La Zatoka băieți, la Zatoka…„, a spus ironic Voronin.

ren (3)Eu de cînd nu pot merge prin Ucraina, sunt ca în vacanță. Am fost deam de 4 ori prin România, Slovacia, Ungaria, Polonia și Belarus cînd mă dușeam acasă la Moscova. Drașii de haholii mi-au dat de înțeles că unde mă prind, acolo îmi pun cahla. Și tăt asta pentru că am recunoscut că Crimeea asta îi a noastră, a Rusiei. Ei și mare treabă, mă mai plimbu și eu prin Europa. Și să știți că România chiar îi o țară frumoasă, rău numa că în ea trăiesc români. Tăt și-i posibil să merg la Marea Negră la Constanța. Pînă amu mergeam la Crimeea.„, ne-a povestit Renato Usatîi.

Unde se vor odihni și restul politicienilor, dar și alte vedete autohtone, aflați în reportajul de mîine. Fiți cu ochii pe noi. Doar aici puteți citi cele mai fierbinți noutăți! 😉

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s