Nicolae Timofti l-a felicitat pe Barack Obama cu ocazia zilei de naștere: Este incredibil ce a reușit un Om Negru la Casa Albă!

obam4ik

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Barack Obama, a împlinit azi frumoasa vîrstă de 55 de ani. Cu această ocazie, Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a mers personal cu soția la Casa Albă ca să-l felicite pe Președintele american din partea întregului popor moldovenesc.

„Vă felicit domnule Obama și vă doresc pace și sănătate, că restul vin singure. Moldovenii să știți că iubesc mai mult America de cînd ați făcut drumul Sărăteni-Soroca și așteaptă să le faceți și alte drumuri. Pentru mine sunteți un exemplu și eu sunt impresionat de ce a reușit să facă un om negru la Casa Albă. Vă stimez și vă iubesc.”, se spune în mesajul lui Nicolae Timofti.

Nicolae Timofti nu a mers la Obama cu mîna goală. Acesta i-a dus în dar vin de casă și mai multe cadouri care erau într-o geantă, deci nu le-am putut vedea.

Pentru că a zburat peste ocean cu un avion privat, vizita Președintelui Timofti a costat bugetul statului 500 000 $. Dar pentru așa o ocazie, noi credem că nu-i o sumă mare.

La mulți ani, domnule Barack Obama!

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s