Scandalos! Angela Gonța a furat locul la buget ce era preconizat pentru Angela Boța, o studentă din stînga Nistrului!

freeshOR (3)

Partenera lui Viorel Mardare, tot ea fosta soție a lui Vlad Filat, jurnalista Angela Gonța, a intrat din nou în atenția opiniei publice după ce a anunțat că a fost admisă la masterat, la Universitatea de Stat din Moldova (USM), facultatea de Drept. Angela Gonța s-a lăudat pe facebook că a fost admisă la buget, chiar dacă media ei nu corespundea mediei altor studenți de la aceeași specialitate.

Am mers la USM pentru a verifica informațiile apărute în presă și într-adevăr Angela Gonța a fost admisă la buget. Doar că din cauza ei, o studentă din stînga Nistrului, nu va mai putea face masterul, din cauza că locul la buget care era preconizat pentru ea, a fost luat prin vicleșug de Angelei Gonța. Tînăra se numește Angela Boța, iar familia studentei, care a rugat să îi fie păstrată confidențialitatea, ne-a declarat în spatele camerelor de vederi că este foarte dezamăgită de Angela Gonța.

„Noi fără grijă că Angela noastră va fi în toamnă studentă la buget pentru că acum celor din Transnistria se oferă locuri la buget. Am mers ieri la USM, cînd acolo, a zis că Angela Gonța a fost deja înregistrată. I-am explicat că familia noastră este defapt Boța, dar secretara a zis că gata nu se mai poate de făcut nimic. Știam că doar Filat, fostul ei soț, este hapsîn după bani, dacă a furat miliardul. Dar chiar și ea? Cum a putut să i-a locul fetiței noastre? Noi nu ne putem permite să achităm 12 000 lei moldovenești pentru contract, plus cămin, plus întreținere, sunt multe cheltuieli. Angela Gonța locuiește la Chișinău, are jumătate din averea lui Filat, ea liber își plătea contractul și oferea șansa fetiței noastre să învețe. Dar, Dumnezeu cu ei.”, a spus printre lacrimi mama fetei.

Trebuie să precizăm că Republica Moldova oferă anual 200 de locuri la buget studenților din stînga Nistrului. Am încercat să luăm legătura cu Angela Gonța, dar mereu ne-a răspuns Viorel Mardare care insista că Angela nu este acasă.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s