Andrei Bolocan, Domnica Cemortan si Valerian Manzat lanseaza un nou partid politic!

pizap.com14707295407191
De acum inainte politica din Republica Moldova va deveni si mai interesanta, cel putin asta ne promit cele trei vedete care vor sa-si faca loc in Parlamentul de la Chisinau.

„Intamplator ne-am intalnit toti trei la terasa din Chisinau. Stand la un pahar de vorba Domnica si Andrei au ajuns la ideea ca vor sa faca un partid nou, dar n-au bani. Mie mi-a placut ideea si le-am propus sa-i finantez. La inceput a parut o gluma dar in scurt timp totul a devenit foarte serios”, declara Valerian Manzat.

Domnica Cemortan a tinut sa sublinize ca: „Prin vot democratic am decis ca Andrei Bolocan va fi liderul partidului, iar eu presedinta de onoare. La fel trebuie sa mentionez ca i-am propus si lui Oleg Brega adere a acest proiect politic asa ca ramane sa aflam ce decizie va lua”.

Domnul Bolocan a spus ca in crearea partidului se va implica si Nata Albot, care are experinta bogata in organizarea evenimentelor publice. Mai mult decat atat, partidul care se va numi „Platforma Noastra” are drept scop intinerirea clasei politice, deci pot deveni membri doar persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s