Șoc! Victor Țopa candidează pentru funcția de Președinte!

tzopa

De cîteva luni de zile, Maia Sandu și Andrei Năstase tot poartă moldovenii de nas privind candidatul unic pentru funcția de Președinte. Zilele trecute au făcut încă o ședință la acest subiect și au decis că în primul tur vor candida ambii și se vor susține doar în turul doi, dacă vor accede desigur. Acest lucru l-a enervat la culme pe finanțatorul Maiei Sandu și a lui Năstase, Victor Țopa. Mai mult, Victor Țopa a decis să candideze pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova!

„Mă credeți sau nu, dar am băgat în PLDM, Maia Sandu și Andrei Năstase pînă acum cam vreo 1 000 000 de euro. Și asta fără banii cheltuiți pe proteste. Și unde-i rezultatul? Ei se comportă ca niște copii de grădiniță și nu știu cine-i mai bun. Lihamete de așa neamuri și parteneri. Pentru că nu s-au decis, eu voi candida pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Sunt sigur că am toate șansele să-l înving pe Dodon în turul doi.”, a declarat Victor Țopa.

Nici Andrei Năstase și nici Maia Sandu nu au fost de găsit pentru a comenta situația. Totuși mai mulți martori ne-au declarat că ambii politicieni au petrecut noaptea împreună la un hotel din capitală.

Amintim că Maia Sandu nu este căsătorită, iar Andrei Năstase și-a dus cu mulți ani în urmă familia în Germania.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Șoc! Victor Țopa candidează pentru funcția de Președinte!&8221;

  1. 2 se bat si al 3 cistiga! Precis ca nu-i mai vezi pe Nastase si Maia Sandu pe arena politica 😀 Dar realizam ca acest fapt nu e posibil, pentru ca este sub urmarire in Germania acest Topa. Sorti de izbinda putine are!

  2. Asta chiar Domnia sa Victor Țopa a dat interviu jurnalistului Vostru sau cel ce a scris era sub influența amfetaminilor?

    Si care sun cei care lau vazut pe Andrei Năstase cu Sandu ce denumire are hotelul și in fiecare hotel chiar in hol la sigur ca sunt cameri de luat vederi chiar nu ati avut o poză???? s-o plasati.

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s