Victor Topa promite ca cei mai activi 100 protestatari se vor alege cu o foaie de odihna in Palma de Mallorca, Spania!

y6635e

Participarea la proteste devine tot mai atractiva in Republica Moldova. Daca pina nu de mult puteai obtine de la 100 pina la 300 de lei pentru participarea la un protest, acum se pun in joc premii super-motivationale.

„Eu inteleg ca sa iesi in strada, sa stai in picioare vreo patru/cinci ore si sa tii in mana un drapel pe asa o caldura cum este in luna august este destul de greu. De aceea promit ca de data asta cei mai activi 100 de protestatari vor fi primi cate o puteovka la mare in Spania. Grantez! Castigatorii concursului vor fi cazati intr-un hotel de 5 stele pe care il detin impreuna cu Viorel in Palma de Mallorca. Drumul, mancarea, totul va fi asigurat”, promite Victor Topa, nasul de cununie a lui Andrei Nastase – sefu Demnitatii si Adevarului din Moldova.

De adaugat ca principala conditie ca sa poti castiga foaia de odihna este sa pui o postare pe facebook cu hashtag-ul #NuMaTem. Deja in concurs s-au inscris primii participanti. Intre timp, niste raufactori s-au apucat sa strice planul Topilor si distribuie pe facebook aceste colaje.

766y35
u53u4
fvwes
y64q5
Reclame