Interviu EXCLUSIV cu celebra prezicătoare Baba Vanga! Află cine va fi viitorul Președinte al Republicii Moldova

colaj.jpg

Campania electorală aproape că a început. Au început și previziunile apocaliptice. Mai tare decît analiștii politici este doar Baba Vanga! MoldovanDream a făcut un scurt interviu cu celebra prezicătoare. 

– Bună ziua, stimată doamnă! Vă mulțumim că ați acceptat să ne oferiți acest interviu.

– Bună ziua! Știam că o să mă contactați.

– Avem o singură întrebare, care frămîntă pe toată lumea: cine va fi următorul Președinte al Republicii Moldova?!

– Știam că o să-mi adresați această întrebare. După cum cunoașteti, eu pot să prevăd ce va fi chiar și peste milioane de ani, pot prevedea aproapte totul, dar îmi vine foarte greu să prevăd comportamentul acestui popor mioritic. Ce pot să vă spun este cine NU va deveni niciodată Președintele micului stat din estul Europei.

– Ne convine și acest lucru. Vă ascultăm cu atenție!

– Doi frați de dosar își vor înainta propriul candidat pentru această funcție. Acesta va fi foarte încurcat de o creatură ciudată, la chip femeie dar care va avea coaie precum un bărbat. Candidatul fraților de dosar va trebui să facă tot posibilul să scape de această creatură ciudată!

Un alt personaj care are supranumele provenit din latinescul „condom” , care se traduce ca „cel ce este condus”. Cunoscut de toți, acest condom se va sparge în turul doi de scrutin. Ce ține de ființa stranie la chip femeie și cu coaie, va fi izgonită de creștini după ce vor afla că ea nu are nici un Dumnezeu. Chiar dacă cunosc totul, mai multe nu vă spun.

– Vă mulțumim pentru interviu. Sănătate multă să vă dea Cel de Sus! 🙂

Reclame