IREFUTABIL! Traian Basescu, candidatul lui Usatii la prezidentiale

ger

La 31 august, Usatii si-a anuntat asa-zisul candidat la prezidentiale. Este vorba despre un jurnalist necunoscut, numit Ceburashenko. Usatii a inceput sa stringa semnaturi pentru candidat, dar in 6 zile a reusit sa stringa doar 11 de semnaturi, dupa cum ne relateaza un portal de stiri.

Astfel, Usatii a inteles ca prorusii nu-l mai sustin si a decis sa schimbe orientarea (politica deocamdata) si sa mai introduca inca un candidat in cursa electorala: Traian Basescu!

Intr-un interviu acortat unui portal de stiri roman, novosti.ro, Usatii spune: „Am vazut ca nu mai am sustinere de la Kremlin. De ce sa nu incerc sa caut sustinere la Bucuresti? Prietenul meu, Nastase, cum a hotarit sa caute sustinere la Moscova? Chiar de a fost batut cu picioarele in fund acolo, a fost o experienta buna pentru el. Incerc si eu. La razboi, toate mijlocele sunt bune! Asta caatare e proverb rusesc, da l-am tradus pentru Base, ca el nu stie rusa. Sper ca Putin n-o sa se supere tare ca l-am chidanit, adica l-am tradat. Eu vreau sa pun mina pe Presedentia Republicii Moldova, mi-a placut tare aceasta cladire.”

Reamintim ca Basescu si-a facut recent cetatenie moldoveneasca fapt ce a stirnit multe zvonuri, dar adevaratul motiv a fost anume sa candideze din partea lui Usatii la prezidentiale.

Reclame