Summitul G20 a decis: Marian Lupu merită să fie Președintele Republicii Moldova!

colaj.png

Acum în China are loc Summitul celor mai puternice și influente 20 țări de pe pămînt. La acest summit se discută toate problemele cu care se confruntă fiecare țară din lume și se caută soluții. De asemenea se împart și sferele de influență, care țări vor fi controlate de SUA, care țări vor fi sub influența Rusiei, a Chinei și tot așa mai departe.

În a treia zi de discuții, cînd se vorbea despre situația din Ucraina, s-a ajuns și la țărișoara noastră. Surprinzător pentru noi este suportul și atitudinea Americii, prin persoana Președintelui Obama.

„Am fost informat că în Moldova vor avea loc alegeri. Cînd am fost în Moldova, am întîlnit acolo un om foarte mare și înalt. E din Partidul Democrat, la fel ca și mine. Eu zic să fie el Președinte. Ambasadorul meu de la Chișinău mi-a spus că în el putem avea încredere. Vreau și susținerea dvs, dle Putin”, a spus Barack Obama în cuvîntarea sa.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a spus nici da nici nu. Restul țărilor lumii, nu prea cunosc despre situația politică din Moldova.

Reclame