Incredibil! Oamenii din Făleşti au renunțat la sex pentru că se tem de apariția unui nou Usatîi

fweq.jpg

Republica Moldova se confruntă cu o gravă problemă demografică. Din cauza că oamenii nu mai vor să locuiască toți într-o odaie pe o lijancă cum era pe timpuri, moldovenii se rezumă la unul sau doi copii.

La Fălești însă este un caz aparte. Locuitorii acestui raion au luat unanim decizia ca într-o perioadă nedeterminată de timp să renunțe la sex, din frica ca să nu se nască un nou Usatîi.

„Doamne ferește. Nici sex nu-mi trebuie, dar nici să știu că va deveni peste ani un Balabol nu vreau. Sămînța asta de Balabol trebuie să dispară de pe fața pămîntului”, povestește Ileana Cosînzeana din Fălești.

„La noi în sat este o babă care trage cărțile. Ea o zis că în 13 ani, nimeni din raion să nu mai nască că dacă vor naște vor ieși Balaboli. Și tot asta pentru că Usatîi a fost blestemat de femeile de care și-a bătut joc. Din cauza lui au de suferit toți făleștenii”, ne-a spus supărată Efrosenia Fatăbună.

Contactată de noi, baba care a tras cărțile a spus însă că acest blestem poate fi dezlegat doar prin izgonirea Balabolului din Fălești și Republica Moldova.

 

Reclame