ULTIMA ORĂ. Referendumul anti-Chirtoacă a căzut! Curtea de Apel Bălți: Chişinăul e moşia Partidului Liberal

htrw.png

Belea mare pentru socialiștii lui Dodon! Curtea de Apel Bălți a decis că referendumul pus la cale de PSRM nu va mai putea avea locȘi asta pentru că asupra așa-zisul președinte a grupului de inițiativă, Chirondra Victor, planează suspiciuni de furt din caznaua României Mari.

Mai mult ca atît, judecătorii de la Bălți au spus că nu vor ca la Chișinău să ajungă în funcție un Primar Balabol, după exemplul Bălțiului. „Probleme sunt la Chișinău. Nu neagă nimeni nimic. Dar oare un Balabol va fi mai bun decît un Chirtoacă?”, se spune în hotărîrea judecătorilor.

Hotărîrea instanței pare că a afost influențată după ce activistul PL-ist, Ionel Pușcaș, a scris pe facebook schema prin care Chirlondra Victor primește de la FISM cîte 720 euro lunar, inclusiv şeful instituţiei – Mircea Eşanu – care ridică peste 2 mii de euro pe lună. „Or, acordul cu Bucureştiul prevedea foarte clar că cele 20 de milioane pentru grădiniţe nu vor fi cheltuite pentru administrarea fondului. Eşanu a declarat că banii vor fi recuperaţi din bugetul de stat, adică de pe spatele poporului”, a mai scris Pușcaș.

În speță, judecătorii au dat de înțeles că municipiul Chișinău este Moșia Partidului Liberal, pentru că asta au decis chișinăuienii și pentru asta a luptat Mihai Ghimpu 30 de ani cu Mîna Moscovei.

Deocamdată Ion Ceban nu a dorit să comunice cu reporterii noștri. Însă a scris pe facebook că are de gînd să lupte mai departe, pînă cînd victoria Moscovei va fi decisivă.

Reclame