Top 5 pozitii sexuale in rutierele din Chisinau

hgrew

Alege sa-ti incepti ziua cu un sex in rutiera! Faptul ca intr-un microbuz de 15 persoane se urca 30 iti permite perfect sa faci acest lucru. Iata care sunt cele mai recomandate pozitii sexuale in calatoria cu transportul public din Chisinau:

  1. CAPRA. Pozitia clasica, barbatul sta in spate si femeia in fata. Este foarte confortabil. In timp ce faci sex poti sa te uiti in telefon sa vezi notificarile pe facebook.
  2. REGASIREA. Barbatul si femeia stau fata in fata. Aceasta pozitie va permite sa va sarutati in timp ce are loc procesul.
  3. ORAL. Unul sta pe scaun si altul in picioare. Avantajul pozitiei consta in stabilitate, datorita ca cel care sta in picioare se poate tine bine de bara.
  4. LENESUL. Barbatul sta pe scaun, iar femeia se aseaza in brate la el. Aici rolul principal il are ea, cea care sta deasupra si dicteaza ritmul.
  5. FOARFECA. O pozitie destul de complicata, dar se poate de incercat. Partenerii sexuali trebuie sa-si impleteasca picioarele si sa depuna multa pasiune.

Indiferent de pozitia aleasa, fiti atenti si uitati-va pe geam sa nu treceti de statia unde aveti nevoie sa coborati. In caz contrar riscati sa intarziati la serviciu.

Reclame