Vlad Filat: Pitt, fii tare! Despărțirile sunt dureroase, dar vei trece peste asta

ew.png

Vlad Filat a început să scrie din nou. Dar nici de această dată nu va arunca clasa politică în aer… Scrisoarea lui Filat este adresată lui Brad Pitt. Mesajul deținutului din penitenciarul nr.13 vine în contextul în care Angelina Jolie a depus cererea de divorț.

Întîmplător sau nu, dar gestul Angelinei poate fi comparat cu cel al jurnalistei Angela Gonța, care la fel s-a dispărțit de Filat!

„Dragă Pitt, nu am avut ocazia să ne vedem cît mai am fost la libertate, poate că nu vei citi răvașul meu, dar eu te înțeleg cel mai bine în aceste clipe dureroase. Pe mine m-a lăsat Angela, pe tine Angelina. Și tu îți iubești copiii, și eu mi-i iubesc. Avem atîtea în comun. Fii tare Pitt, vei trece și peste asta! Al tău, Vlad Filat”, se spune în răvașul ex-premierului.

Amintim că Vlad Filat și Angela Gonța au divorțat la insistența jurnalistei de la ProTV care acum își trăiește povestea de dragoste alături de regizorul Viorel Mardare. De cealaltă parte, Angela Jolie și Brad Pitt formau pînă acum cel mai admirat cuplu din lumea mondenă.

Reclame