Andrei Nastase: Cutremurul de aseara este opera lui Plahotniuc! A testat un sistem sofisticat de fraudare a alegerilor

colaj.md.jpg

S-a aflat cauza cutremurului de asta noapte! Cel putin asta incearca sa ne convinga Andrei Nastase. Candidatul unic al Platformei politico-civice DA este sigur ca Plahotniuc a testat un sistem sofisticat de fraudarea a alegerilor. 

„Pe 30 octombrie vor fi mai multe zgaltaieli care sa-i faca pe oameni sa le tremure mana cand pun stampila de vot! Si in loc sa o puna pe numele lui Andrei Nastase vor pune pe numele lui Marian Lupu. Sistemul e atat de bine pus la punct incat zgaltaiala e calculata la milimetru”, ne spune domnul Andrei.

Deci reise ca noaptea trecuta Plahotniuc si-a testat sistemul de fraudare a alegerilor pe care l-a adus din Japonia. „Pahanu a crezut ca toata lumea doarme si nu o sa-l prinda nimeni. Dar eu nu dormeam, eu exact atunci scriam un nou text pentru independent.md si imediat mi-am dat seama ca e opera lui”, a mai declarat Nastase.

Desi unii jurnalisti prezenti la conferinta de presa au zis ca nu-l cred, totusi cei de la Jurnal TV ne asigura ca liderul platformei spune mereu doar adevarul.

Reclame