Ultima oră! PAS și Platforma DA au ajuns la un compromis

hgtw.png

După jumătate de an de cînd duc lumea de cap cu ideea candidatului unic, Maia Sandu și Andrei Năstase au găsit soluția. Vom avea DOI CANDIDAȚI UNICI pentru funcția de Președinte din partea opoziției de dreapta pro-Frankfurt din Europa!

Decizia a fost luată după ce liderii celor două mișcări politice au primit și rezultatele celui de-al zecelea sondaj, în care ambii sunt cotați cu aceleași șanse de cîștig. Respectiv Maia Sandu se bucură de încrederea a 6% din populație, iar Andrei Năstase de încrederea a 6,01% din populația care urmărește Jurnal TV.

„O să avem nu unul, dar doi candiți unici. Doi candidați cu demnitate și cu o doză mare de progres în sînge”, a declarat cel din Germania trimis, Andrei Năstase.

Întrebat de ce vor fi doi candidați unici, Maia Sandu a făcut o declarație inspirată probabil de la Dorin Drăguțanu, fostul ei coleg și cumătru. „Păi de ce doi, dacă unul se strică? Dacă unul pierde toată încrederea oamenilor și astfel Plahotniuc cîștigă? Vom fi cu Andrei ambii candidați unici”, a încheiat diva politicii moldovenești, Maia Sandu.

Reclame