Pasha Parfeny pe urmele Madonnei: Dacă o votați pe Maia Sandu o să va fac sex oral, și sunt bun la asta!

vwfea.jpg

Pasha Parfeny continuă să uimească. Fiind plagiator de meserie, tînărul din Orhei a făcut un anunț care i-a lăsat pe toți mască. Urmînd exemplul celebrei artiste de peste ocean, Pasha a declarat în cadrul unei emisiuni de la JurnalTV că va face sex oral tuturor celor care o vor vota pe Maia Sandu la alegeri!

„Fac sex oral tuturor care o votează pe Maia Sandu. Chiar și băieților! Suntem liberi să facem ce vrem cu corpurile noastre. Eu nu mă tem de opțiunile mele sexuale și politice. Și da, sunt bun la sex oral”, a declarat celebrul artist de la Orhei.

Întrebat despre ce crede de anunțul comunității LGBT, care la fel au declarat că o vor susține pe Maia Sandu, Pasha a avut doar cuvinte de laudă.

„Homosexualii și lesbienele sunt oameni ca noi. Maia Sandu nu este căsătorită! Evident că poate place comunității LGBT. Bravo lor că în sfîrșit au găsit pe cineva destoinic să reprezinte drepturile homosexualilor”, a mai adăgat Parfeny.

Amintim că în SUA, Madonna și-a afirmat din nou sprijinul pentru Hillary Clinton, declarînd că va oferi sex oral celor care o votează!

Reclame