Ultima oră! Și Maia Sandu se retrage din cursa electorală în favoarea parcursului european

colaj-md

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Moldova, Maia Sandu, se retrage din campania electorală! Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă în cadrul unei conferințe de presă.

„Vreau să vă anunţ că numai ce am terminat şedinţa biroului executiv al PAS. Noi asemenea consultări am avut pe parcursul întregii campanii. Republica Moldova trebuie să-şi continuie parcursul european! Mesajul meu a prins şi asta mă bucură. PAS a ajuns partidul unic care poate menţine Moldova pe parcursul european, datorită acestui fapt a crescut interesul oamenilor. Mă bucur că a scăzut interesul pentru Uniunea Vamală.

Spre deosebire de mulţi concurenţi electorali am avut o campanie pozitivă, am fost alături de oameni. Aşa şi în continuare PAS va face politică, alături de oameni. 

Am analizat ultimele date foarte proaspete care arată că acea mişcare cu CANDIDATUL UNIC nu a dat rezultate scontate. În această analiză am pornit de la interesul ca alegerile să fie câştigate de un canididat proeuropean, indiferent de numele lui. Concluzia e că în turul II candidatul PAS nu are şanse să-l învingă pe Igor Dodon. Obiectivul PAS nu e pur şi simplu să câştige o întrecere electorală. Obiectivul PAS este ca alegerile să fie câştigate de candidatul proeuropean cu cele mai mari şanse în turul II. 

Având în vedere de aceste analize, ca Republica Moldova să fie condusă de un candidat proeuropean. Am laut decizia să mă retrag din cursa electorală”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu. Policiana s-a ridicat de la masă și a plecat, refuzînd să răspundă la întrebările jurnaliștilor prezenți în sală.

Reclame