Regretele Maei SANDU. Candidata unică se căiește acum, că n-a cedat în fața lui Andrei NĂSTASE

gtrw.jpg

Oricît ar vrea să para de puternică în public, totuși Maia Sandu rămîne femeie. Deși mai este puțin timp pina la alegeri, candidata PAS rezista cu greu presiunii politice și devine tot mai nesigură de șansele sale. Frica cea mai mare a Maei Sandu este că își va dezamagi adepții care au crezut frenetic în ea, iar asta cu adevărat va fi dureros!  

Maia Sandu a povestit că merge la întîlniri cu alegătorii și deseori este întrebată: „Doamnă Maia, cum ați putut vota de rînd cu Buliga pentru concesionarea Aeroportului? Cum de ați votat de rînd cu Leancă scoterea banilor din Banca Națională? De ce nu i-ați dat voie domnului Andrei să devină Președinte? El e curat ca lacrima, Plahotniuc nu are ce-i imputa”.

Totodată ultimele sondaje arată clar că lui Dodon îi cresc procentele, în timp ce încrederea poporului în Maia scade vertiginos.

„Andrei a insistat foarte mult să preia el povara candidatului unic, dar eu am refuzat categoric. Nu aveam încredere în el. Și acum regret! Chiar nu înțeleg de ce am fost așa de încăpăținată… Cu părere de rău, cale de întoarcere nu există. Așadar sunt nevoită să merg mai departe. Fie ce-o fi!”, a mărturist Maia unei colege de partid, la un ceai.

Reclame