Mesajul lui Vlad FILAT din inchisoare: Draga MAIA, fii tare! Impreuna vom invinge

hy43e

E stiut ca PLDM o sustine pe Maia Sandu cu toate fortele. Nu in zadar, acest partid nu a inaintat nici un candidat la functia de presedinte. Mai mult, chiar a ajutat-o pe Maia sa colecteze cele 15.000 de semnaturi necesare inscrierii la CEC. 

Gratie retragerii din cursa electorala a lui Andrei Nastase si a lui Marian Lupu, candidata unica a ajuns in turul doi. Acum Maia are nevoie de mai mare sustinere ca sa-l invinga pe Dodon. In aceasta situatie politica, fostul sau coleg de partid (si totodata bun prieten) Vlad Filat a tinut sa-i adreseze candidatei PAS un mesaj de incurajare din inchisoare.

„Draga Maia, fii tare! Dodon e puternic, dar tu trebuie sa fii mai puternica ca el. Nu te uita ca este barbat, asta nu conteaza. Eu ma rog zilnic pentru tine sa ai noroc in turul doi. Impreuna vom invinge, victoria ta va fi si victoria mea”, acestea sunt cuvintele rostite de Filat.

Ascultind mesajul din gura avocatului Igor Popa, doamna Maia Sandu a fost coplesita de emotii, schitind un zimbet pe fata si in acelasi timp curgandu-i o lacrima pe obraz.

Reclame