Calendarul MAIA: Dacă Maia nu va fi președinte, va urma sfîrșitul lumii!

gfrewfrew.jpg

Se știe din popor că cel mai exact calendar al tururor timpurilor este calendarul MAIA. Acest calendar nu doar că a ajutat oamenii să ține PASul cu timpul, dar și să prevadă viitorul. Printre principalele preziceri care s-au adeverit este sfîrșitul lumii care a avut loc în 2012.

Poporul MAIA, sau maiașii, erau oameni care au locuit acum cîteva mii de ani în urmă în America centrală. Erau oameni ce aveau culoarea galbenă a pielei și credeau că au misiune divină pe acest pămînt. În caldendarul maiașilor este menționată și țărișoara noastră, pe care însă o așteaptă zile negre. Astfel zis, moldovenii vor dispărea precum maiașii dacă MAIA nu va fi votată președinte.

„Moldovenii trebuie să voteze cu MAIA indiferent de tot. Nu mai contează dacă MAIA e cu ȚOPA. MAIA e salvarea! Moldovenii trebuie să o voteze pe MAIA să-și pună icoane cu MAIA în fiecare casă și să se închine la ea. Toți cei care nu-și vor pune icoane cu MAIA vor fi afectați de sfîrșitul lumii. Precum scrie și în Biblie, aidoma rîurilor Tigru și Eufrat, rîurile moldovenilor Prut și Nistru se vor revărsa și vor îneca pe toți cei care nu au votat cu MAIA”, scrie în calendarul maiașilor.

Auzind despre această prezicere, martorii lu’ MAIA au inițiat o mișcare pe facebook și odnoklassniki: Spunem NU sfîrșitului lumii, votăm cu MAIA!

Reclame