MARTURIE SINCERA. Andrei Bolocan o vede pe Maia Sandu mult mai sexy decat pe Nata Albot

fvsd.jpg

Multi, probabil, au observat ca Andrei Bolocan, producatorul Emisiunii Lumina pe facebook, tot mai des in ultima vreme o complimenteaza pe Maia Sandu. Noi credeam ca totul se rezuma la simpatie politica dat fiind ca suntem in campanie electorala. Dar s-a dovedit ca lucrurile sunt mult mai profunde.

Nu e secret ca Andrei e pasionat de doamnele mai in virsta, ori nu in zadar s-a indragostit de Nata Albot, care are cu 9 ani mai mult decat el. Intre timp, idila amoroasa dintre cei doi internauti pare sa fi suferit niste schimbari din cauza Maiei Sandu.

Relatia lui Bolocan cu Maia a devenit una mai mult sau mai putin platonica. Chiar daca unul se afla in Canada si altul in Moldova, Bolocan recunoaste ca a inceput sa aiba fantezii sexuale cu Maia Sandu. „Mi-a dori ca Maia sa castige alegerile prezidentiale si eu sa am marele privilegiu de a face o partida de sex cu Presedinta Moldovei. E o dorinta nevinovata, rog sa nu fiu acuzat pe nedrept”, a cerut Andrei.

De celalta parte, Maia la fel este in cautarea alesului inimii, dar nu-si permite sa-i lezeze onoarea Natei Albot, care intamplator este o veche prietena de a sa. Din acest motiv refuza politicos toate avansurile irezistibile a lui Andrei… Cu ce va culmina acest triunghi amoros ramane de vazut dupa alegeri.

 

Reclame