PROFEȚII BIBLICE – Femeia a adus păcatul, femeia va aduce sfârșitul lumii! Fiți atenți la femeile conducător

yhe.jpg

Astăzi americanii își aleg președintele, iar candidatul cotat cu cele mai multe șanse de câștig pare să fie Hillary Clinton. Nimic straniu ar spune unii. Mai ales acei care nu au citit Biblia! Pentru că în Sfânta Carte sunt versete întregi dedicate acestui subiect. 

În Cartea de Apoi (Apocalipsa) este menționat că atunci când o femeie va deveni conducătoarea celei mai mari țări din lume, sfârșitul lumii va fi aproape. Tot în Biblie se spune și despre desfrâul promovat de cei care sunt susținuți sau susțin homosexualii.

„Femeile umblă acum goale, – deși bărbații nu sunt mai prejos, – însă mai mult femeile, iar aceasta nu este cu putință s-o rabde Dumnezeu. A răbdat pe păcătoșii din vremea lui Noe, pe cei din Sodoma si Gomora, dar parcă nu ajunseseră la acest stadiu, să umble goi pe stradă și să-și arate trupurile dezgolite la bărbați ca să-i atragă spre păcat. Femeile vor să ocupe locul bărbaților, să conducă, să decidă în locul bărbaților. Acest lucru nu este pe placul Domnului! Mare va fi mânia Celui de Sus când oamenii vor da hățul în mâna părții feminine”,  scrie în unul din versetele Sfintei Scripturi.

Întâmplător sau nu, dar tot mai multe femei în lume ocupă rol de conducător. În SUA deja va fi Hillary Clinton, în Germania este Merkel, iar pe data de 13, cifra Diavolului, unii moldoveni au intenția să o voteze pe Maia Sandu.

Să fie sfârșitul lumii atât de aproape?

Reclame