10 promisiuni ale lui Donald Trump pentru moldoveni. Nu o să-ți vină să crezi

var222.jpg

1. SUA nu vor mai permite politicienilor moldoveni să-și facă PR pe seama instituțiilor americane. Cine nu va repecta porunca, va fi exilat într-o țară arabă din Africa.

2. America va interveni pe lîngă Germania ca cei 30 000 de sirieni să fie duși în Găgăuzia. Iar regiunea va fi redenumită în Unitatea Administrativ Teritorială Siriană din Moldova (UATSM).

3. Toți care au trecut de dragul lui Trump de pe facebook pe odnoklassniki vor fi premiați pentru că au făcut un bine țării. Premiul-supriză va fi o vacanță de Anul Nou în Crimeea.

4. Maia Sandu va fi prima femeie candidat unic la preșidenție. Maia Laguta – a doua.

5. Pentru că a fost susținut de Putin, Trump va cere scoaterea deportului pentru moldovenii care lucrează în Rusia. Mai mult, le va permite să plece în concediu în orice stat din SUA fără viză.

6. Americanii și rușii vor forma o bază militară unică în Transnistria, de unde va fi controlată toata Marea Neagră.

7. Va vizita Moldova Mare în 2018. Iar în 2019 se va întoarce înapoi în America.

8. În Constituția Republicii Moldova va fi scos articolul despre limbă, ca să nu se mai certe moldovenii. În schimb va fi introdus articolul despre sex.

9. Timofti nu-l va numi pe Plahotniuc prim-ministru. Trump îl va numi președinte, să poată face afaceri împreună.

10. SUA vor importa anual de la moldovenii 15 miliarde de sticle cu vin „Gura Căinarului”, și le vor exporta înapoi în Moldova pline cu petrol.

Reclame