Să vezi și să nu crezi! Pe final de campanie, Maia SANDU face agitație electorală pentru DODON

4535t43.jpg

Candidatul unic a surprins la Bălți prin tactica electorală adoptată la Bălți. Pentru că a fost huiduită chiar de la intrarea în orașul legendă, Maia Sandu împreună cu Andrei Năstase a început să împartă materialele electorale ale socialistului Dodon. 

„Bălțiul e cu Dodon. Noi nu avem aici nici o șansă! Pentru ca să oprim furia oamenilor, am zis că suntem și noi cu Dodon. Noroc că am organizat proteste împreună și oamenii s-au mai liniștit”, a declarat Andrei Năstase, liderul revoluției din septembrie.

Maia Sandu însă a spus că totul este o minciună făcută de Dodon și că ea nu împărțea ziarele lui Dodon, dar a luat cîteva pentru a le trimite la țară.

„Cei care sunt din sat cunosc foarte bine cît de util este un ziar. E foarte bun de pus sub tigaie, de aprins focul, că iată deja a dat frigul, de învelit borcanele cînd trimiți vreo geantă la rutieră. Sunt bune ziarele! Păcat că am înțeles acest lucru tocmai pe final de campanie”, ne-a mărturisit domnișoara Maia.

Amintim că Maia Sandu a început ultima săptămînă de campanie cu stîngul, fiind huiduită la Bălți, Glodeni, Fălești, Briceni, Drochia și Cahul.

Reclame