Președintele DODON își intră în drepturi. Va interzice FACEBOOK-ul în Republica Moldova!

ghrw.jpg

Igor Dodon, noul președinte al Republicii Moldova, a semnat primul său decret în calitate de comandant suprem al Armatei Naționale. Acesta va interzice facebook-ul în țara noastră, în schimb va extinde odnoklassniki. Mai mult, președintele Dodon a anunțat că lucrează asupra unei noi rețele sociale moldovenești – doondonia.md. 

Președintele Dodon și-a argumentat decizia prin faptul că serviciile secrete americane controlează prin facebook viața privată a oamenilor și le citește mesajele.

„Voi și nu vedeți că numai pui o fotcă pe facebook și srazu îți scrie cu cine ești. Americanii deam îi știu pe toți la față și știu toate secretele noastre. Trebuie să ne întărim securitatea! Interzicerea facebook-ului va contribui foarte mult la consolidarea statalității moldovenești”, se spune în comunicatul președintelui Dodon.

Decretul lui Dodon urmează să fie dezbătut în forul legislativ și ca să treacă trebuie să fie votat de majoritatea parlamentară. Asta înseamnă că Plahotniuc va decide în ultima instanță dacă va fi sau nu va fi interzis facebook-ul în Republica Moldova. Analizînd însă numărul de like-ri, distribuiri și comentarii de la postările lui Plahotniuc, analiștii în facebook au declarat că șansele ca facebook să fie interzis în Moldova sunt minime.

Dar voi, dragi cititori, sunteți pentru sau contra închiderii facebook-ului în Moldova?

Reclame