Melania Trump refuză să treacă la Casa Albă, iar Galina Dodon refuză să treacă la Condrița! Află ce le nemulțumește pe Primele Doamne

jytefrew.jpg

Viitoarea Primă Doamnă a Americii, Melania Trump, nu se va muta la Casa Albă în ianuarie. Apropiaţii familiei lui Donald Trump au dezvăluit motivele pentru care Melania a luat această decizie.

”Melania este extrem de apropiată de Barron, fiul ei, şi i-a devenit şi mai apropiată pe timpul campaniei electorale. Campania a fost dificilă pentru Barron, iar ea speră să reuşească să reducă ruptura la minim. Melania îl susţine foarte mult pe soţul ei şi îi este alături în tot ceea ce ţine de îndatoririle ei ca Primă Doamnă. Ea îi va rămâne foarte devotată și în continuare”, a declarat o sursă potrivit nypost.com.

În același timp, la mii de km distanță, Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, refuză să se mute cu traiul în reședința de la Condrița.

„Domnului președinte îi place mult să facă frigărui și uha din pește, iar pe doamna Galina o deranjează acest lucru. Ea crede că vila prezidențială de la Condrița va fi transformată de soțul său într-un loc unde se vor da petreceri pescărești și ea nu are de gând să-și strice serile ascultând toți oaspeții lui Dodon”, a declarat o sursă cu trimtere la Ion Ceban, potrivit actualități.md.

În pofida acestor situații, Melania Trump și Galina Dodon ar urma să dea o petrecere la Condrița cu ocazia alegerii soților lor în calitate de președinți de țară în luna mai 2017. Aceleași surse ne-au declarat că deja doamna Galina a scris o scrisoare oficială doamnei Melania.

Reclame