Ultima oară! Timofti NU renunță prea degrabă la mandat! Află aici motivul incredibil care-l va înfuria pe Igor Dodon!

presedinti
Președintele în exercițiu, domnul președinte Nicolae Timofti, a anunțat prin intermediul ex-purtătorului său de cuvînt, Vlad Țurcanu, că nu are de gînd să renunțe la mandat mai devreme de 2017!

„Președintele Timofti se va folosi de prerogativa constituțională care-i legitimează acest pas. Președintele Timofti categoric nu va depune mandatul mai devreme de 2017. Atunci cînd a acceptat să fie președinte de țară, condiția înaintată foștilor lideri AIE a fost că el va felicita anual moldovenii în seara Anului Nou, fie pe stil vechi, fie pe stil nou. Președintele Timofti categoric insistă ca și anul acesta să-și felicite moldovenii. Instituția prezidențială va începe de azi negocierile cu Igor Dodon în vederea alegerii zilei în care va felicita moldovenii Președintele Timofti, și cînd va felicita moldovenii Igor Dodon.”, a punctat fostul purtător de cuvînt al președintelui Timofti.

Surse din cadrul lui Igor Dodon ne-au declarat că socialiștii ar putea veni cu propunerea ca mesajul președintelui să fie de două ori, cu rușii, adică cu o oră mai devreme, apoi cu restul Europei. Astfel, s-ar pune punct unei vechi probleme care dezbina societatea. Mai mult, fiind spus mesajul de Anul Nou de două ori, acesta cu siguranță va fi memorat mai bine, pentru că repetarea este mama cunoștințelor.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s