VORONIN CRITICĂ TEHNICA CHINEZĂ: Se strică repede! În URSS se făceau niște lăptopuri mult mai trainice; țineau cîte 15-20 de ani și nu trebuia de schimbat Windowsul

hyte.jpg

Se pare că președintele comuniștilor din Moldova nu se prea împacă cu noile tehnologii. Cel puțin așa reiese din ultimele sale declarații făcute la postul de televiziune MoldovanDREAM TV.

„Cum s-vă spun? Iaca aseară naprimer, dau să ies de pe odnoklassniki și să intru pe facebook și nu se primea măcar crăchi. Campiuterul cela a meu arăta albastru tăt ecranu. Ș-normal că mă-nervez!

îl chem pe nepotu-meu și îl intreb care-i problema, iar Valodică îni zice: bunelu, s-o virusat windowsul. Iaca na!… Eu v-aș zice că tehnica asta chineză din ziua de az îi scumpă, da tare dișovaia. În URSS se făceau niște laptopuri mult mai trainice; țineau cîte 15-20 de ani și nu trebuie se schimbat Windowsu ista, da amu nu trece nici un an și trebu de dus la remont”, a declarat nemulțumit domnul Voronin.

Menționăm că calculatoarele moderne au fost inventate de sovietici în perioda primului război mondial. Erau fabricate din metal și se alimentau cu motorină pentru tancuri diesel.

Reclame