De ziua Națională a României, unioniștii de la Chișinău vor desfășura un tricolor de 98 km pe bd. Ștefan cel Mare. BILEȚCHI: Cu cât e mai lung tricolorul, cu atât e mai aproape unirea!

tf423.jpg

Data de 1 decembrie 2016 va fi cu adevărat spectaculoasă în acest an! În premieră, pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi desfăşurat un tricolor imens de 98 km pâna la Academia de Științe.

Potrivit organizatorilor, materialul a fost importat din China, deci avut un cost mult mai ieftin. Despre aceasta a anunțat președintele Asociației „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP), Vlad Bilețchi.

Președintele ODIP invită toți cetățenii, inclusiv politicieni, deoarece evenimentul are un mesaj unionist. „Cu cât e mai lung tricolorul, cu atât e mai aproape unirea! Iar Marea Unire va avea loc în 2018, când vom desfășura un tricolor de 100 km, ca urmare a 100 ani de la Marea Unire din 1918. Mulțumim pentru tot suportul președintelui unirii, Igor Dodon”, a precizat Vlad Bilețchi pentru Unimedia.

Nici românii din România nu au rămas indiferenți de gestul unioniștilor de la Chișinău și promit că pe data 1 decembrie vor dubla desenele graffiti pe pereți cu mesajul „Basarabia e România”.

Reclame