Simpatizanții lui Renato au organizat un miting pro-NATO. VREM ÎN NATO! Jos mîinele de pe soldații NATO din Transnistria!

u7h6r4.jpg

Circa 50 000 de membri și simpatizanți ai Partidului Nostru au organizat un miting de amploare în fața Guvernului Republicii Moldova. Aceștia au aplăudat deschiderea biroului NATO la Chișinău și au cerut ca Republica Moldova să adere urgent la NATO, care va fi garantul stabilității și statalității țării.

Simpatizanții lui Renato au citit și adoptat unanim o rezoluție la finalul manifestației. Mai jos dăm citire integral rezoluției:

Noi, membrii Partidului Nostru și simpatizanți a lui Renato, declarăm pe proprie răspundere că Moldova are viitor doar cu și în NATO. Pentru țara noastră NATO înseamnă în primul rînd izbăvirea de Plahotniuc și aducerea acasă a lui Renato. Cerem lui Dodon, care face deja jocul regimului să-și ia mînele de pe trupele NATO din Transnistria. Aceste trupe asigură pacea în regiune. NATO înseamnă locuri de muncă bine plătite și pensii decente, deci bătrîneți fără griji. 

Jos mîinele de pe NATO! Renato ne va duce-n NATO! 

Chișinău, 5 decembrie 2016 

Manifestanții lui ReNATO au somat Guvernul Filip să semneze urgent cererea de aderare la Organizația Nord-Atlantică, în caz contrar vor sta toți 50 000 în PMAN pînă cînd aderarea la NATO va deveni un fapt real.

Reclame