ACUM AI ȘANSA S-O VEZI PE NATA ALBOT AȘA CUM N-AI MAI VĂZUT-O! Fosta prezentatoare Jurnal TV a trimis CV-ul său la Naked News, o emisiune în care nu ai ce ascunde!

gtr3egrtew.jpg

Jurnalista și activista Nata Albot, a decis că trebuie să se lanseze și în televiziunea de peste ocean. A trimis CV-ul său la un show foarte popular care se numește Naked News. Pentru asta, Nata Albot a trimis redacției Naked News mai multe poze în care a pozat nud. De ce? Pentru că așa este formatul emisiunii. 

Ca să înțelegeți legătura dintre pozele Natei Albot nud și emisiunea canadiană trebuie să cunoașteți că Naked News se auto definește ca o ”emisiune în care nu ai ce ascunde”. Este un show filmat în Toronto care rulează zilnic cu o durată de 25 de minute. Prezentatoarea la începutul show-ului este îmbrăcată și se dezbracă totalmente pe parcursul știrilor pe care le citește. Emisiunea apare într-un show nocturn la CityTv Toronto. Alături de versiunea în limba engleză, există deasemenea versiunea japoneză și spaniolă. A existat și versiunea în limba italiană, însă a fost închisă în câțiva ani.

Conceptul emisiunii a fost lansat în anul 1999 și este viu pînă în ziua de azi.

Andrei Bolocan, concubinul Doamnei Nata, a declarat pentru surse citate că este foarte emoționat pentru faptul că femeia lui va apărea goală la televiziunea canadiană, dar în același timp o încurajează. Și noi la rîndul nostru o felicităm pe moldoveanca noastră pentru performanța obținută și așteptăm de la ea noi vești bune și emisiuni cît mai interesante și picante!

gtrwrew.jpg

Aceasta este o poză cu o altă participantă a emisiunii.

Reclame