SCANDAL ENORM LA VIP MAGAZIN! Consilierul Maiei Sandu, Dumitru Alaiba, cere renumărarea voturilor: Nu poate un tip care linge cactuși să fie mai bun decît mine!

bgfrdgt.jpg

Nici un an nu trece fără scandal atunci cînd VIP Magazin realizează clasamentul „Omul Anului”. Este și cazul clasamentul din 2016, unde toată atenția este îndreptată la categoria „Blogging/Vlogging”.

În ciuda sutelor de mii de mesaje trimise pe facebook, a miilor de euro cheltuiți pe sms-uri, Dumitru Alaiba este doar pe poziția a 12-a. Surprinzător pentru consilierul Maiei Sandu s-a dovedit a fi liderul clasamentului, tînărul vlogger care a cucerit și România, Ilie Bivol. Astfel, Ilie are la activ 11 816 voturi, iar Alaiba doar 143 de voturi. Pentru că nu știe să piardă, consilierul Maiei Sandu, în loc să-l felicite pe tînărul Ilie Bivol, l-a făcut cu ou și oțet într-o postare scrisă pe o rețea de socializare.

„Acest clasament este departe de realitate. Nu poate un tînăr care linge cactuși să fie primul, să fie mai bun decît mine. Eu am investit timp în primul rînd, mult efort, ca să ajung consilierul candidatului unic la funcția de președinte. Ce a făcut Ilie Bivol ca să fie declarat Omul Anului 2016 la categoria vlogging. A lins cactuși și a mîncat mîncare de pisici? Eu am pregătit deja demersul și voi cere renumărarea voturilor!”, se spune în mesajul semnat de Dumitru Alaiba.

Ilie Bivol încă nu a reacționat în nici un fel la acuzațiile aduse de Dumitru Alaiba.

Reclame