Bucureștiul, pe locul 3 în topul celor mai frumoase capitale europene de sărbători. VEZI PE CE LOC SE SITUIAZĂ CHIȘINĂUL!

gtretf4e5.jpg

Cînd vine vorba de decorațiuni de sărbătoare, Bucureștiul în mod tradițional deja ocupă un loc de frunte. Este concluzia care apare pe cel mai mare portal francez de servicii turistice, care a inclus Bucurestiul în topul celor mai frumoase capitale europene ce merită vizitate de Crăciun.

Același portal francez a făcut referință și la capitala țării noastre, Chișinău. Astfel, analizînd felul în care au fost decorate străzile din Chișinău, bradul din Piața Marii Adunări Naționale și principalul brad de sărbătoare, revista turistică a ajuns la concluzia că Chișinăul merită locul 7 printre cele mai frumoase capitale europe ce merită vizitate de sărbătorile de iarnă.

Și străinii care ajung în această perioada la noi sunt impresionați de decorul desprins parcă din basme.

Străin: „Trebuie să spun că sunt foare impresionante luminițele și mai ales bradul. Eu sunt din Dublin. Avem și noi luminițe și brad, dar nu se compară cu ce văd la Chișinău”. 

Luminițele de sărbatori au fost amplasate pe un traseu ce însumează în total 39 de kilometri. În premieră și Ciocana Veche și strada Muncești a îmbrăcat haine festive.

Reclame