HATIKO L-A PĂRĂSIT PE RENATO USATÎI după ce acesta a purtat o cămașă de dalmațian în cadrul unui live pe facebook!

yg654y65.jpg

Perioadă grea pentru Renato Usatîi… Pe final de an, controversatul primar de Bălți este părăsit de cele mai dragi persoane. Astfel, în decurs de doar două luni Renato Usatîi a rămas fără de cele mai dragi și scumpe ființe pe care le iubea cu adevărat: Sandra Dodon și Hatiko. 

Vecinii lui Usatîi, solicitînd anonimatul, ne-au declarat că ieri seara, după live-ul de pe facebook ținut de Renato cu ocazia Sfintei Ecaterina, la vilă a început o ceartă foarte aprinsă. Hatiko, cîinele lui Usatîi ia reproșat faptul că acesta a îmbrăcat o cămașă dalmațian! Drept replică Usatîi i-ar fi amintit lui Hatiko despre o idilă mai veche a acestuia cu un cîine chinezesc cu creastă, lucru care l-a înfuriat. Țipetele au continuat preț de o oră, timp în care Hatiko l-a trîntit jos pe Renato, i-a rupt cămașa, l-a pișat și a plecat nervos.

Vecin: „Eram deprinși cu gălăgia de la vila lui Usatîi, dar aseară a fost groaznic. După plecarea lui Hatiko, Renato practic urla, a stat la poarta vilei pînă dimineață în zori, fiind pe el doar cu chiloții tanga și cămașa dalmațian ruptă toată. Era distrus!”

Amintim că Renato și Hatiko au fost împreună timp de 3 ani.

Reclame