Toly Druga este solidar cu Pasha Parfeny și Cătalin Josan: PLAHA SE TEME CEL MAI TARE DE NOI, ARTIȘTII!

brset5.jpg

Un scandal de amploare a izbucnit brusc în Republica Moldova! Pasha Parfeny și Cătalin Josan NU au fost invitați la spectacolul anual „Potcoava de Aur 2016”, organizat de Noroc TV. Cei doi interpreți cu renume mondial îl acuză pe Plahotniuc că le sabotează cariera muzicală.

Gaz pe foc – conflictul a fost intensificat de o altă vedetă sustinută de Jurnal TV, renumitul Toly Druga: „Fraților, voi vedeți ce se petrece? După ce a capturat statul, Plahotniuc vrea să captureze showbizul autohton.

Eu sunt solidar cu colegii de breaslă și propun să facem rezistență! Nu trebuie să cedăm în fața filantropului. Noi artiștii suntem cel mai mare pericol pentru el acum. Iată adevărul! Ca să-i arătăm lui Plaha cine suntem noi, le propun lui Pasha și Catălin să organziam un spectacol muzical de altrenativă în aceeași zi cu Potcoava de aur. Să vedem la care concert va merge poporul” – a comentat Toly Druga pentru emisiunea Paparazzi.

Scandalul riscă sa ajungă și în presa internațională! BBC și Euronews deja au trimis câte un corespondent special la Chișinău pentru a face lumină în acest caz.

Reclame