C.C. A VALIDAT ALEGERILE! Igor Dodon este oficial Președintele Republicii Moldova. DODON: Românii nu m-au vrut Președinte, se tem de Moldova Mare!

hybtrju.jpg

Curtea Constituțională a decis – Igor Dodon este noul Președinte. Anunțul a fost făcut de președintele CC, Alexandru Tănase. Imediat după anunț, Igor Dodon a susținut o conferință de presă prin care a mulțumit cetățenilor pentru vot, dar și a criticat dur tergiversarea validării alegerilor prezidențiale.

El a declarat că românii au tras de timp pentru că știu că Dodon președintele Republicii Moldova înseamnă crearea Moldovei Mari și, deci, destrămarea României.

„La Curtea Constituțională toți judecătorii au cetățenia României. Ei împreună cu Statul Român se tem de Dodon președintele Republicii Moldova. Eu voi propune moldovenilor de peste Prut să creăm Moldova Mare, istorică. Cu Poroshenko deja m-am înțeles, schimbăm Transnistria pe Bugeac și Bucovina. Moldovenii de peste Prut, în special cei de la Iași, deja mi-au dat semnale că s-au săturat să fie asupriți de români. Eu voi iniția un referendum în acest sens. Prin referendum, creăm Moldova Mare!”, a spus președintele Igor Dodon în fața presei internaționale.

Amintim că printre principalele promisiuni ale lui Dodon au fost crearea Moldovei Mari și aderarea acesteia la uniunea de state americano-euro-afro-asiatice.

Reclame