SURPRIZA PENTRU FANII O-ZONE. Dupa 11 ani, trupa se reuneste in seara magica de Revelion!

fre6yyh6.jpg

Probabil nu este niciun om care nu-si aminteste cu nostalgie frumoasele timpuri cand cantecele trupei O-Zone erau pe buzele tuturor. Dan Balan, Radu Sirbu si Arsenie Todiras, membri ai trupei O-Zone, au cunoscut succesul absolut, caci piese ca „Dragostea din tei” si „De ce plang chiatarele” au rasunat in toate colturile lumii. 

Acum la 11 ani de la destramarea trupei, care s-a produs in 2005, cei trei au decis sa reuneasca cu o ocazie speciala. Mai exact vor canta din nou impreuna pe scena din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau.

„Am fost rugati de Igor Dodon sa o facem. Initial am refuzat categoric, dat fiind ca toti trei ne aflam in tari diferite, eu in SUA, Radu in Romania, iar Arsenium la Chisinau. Totusi domnul Dodon a insistat ca vrea sa faca un cadou special poporului Republicii Moldova pentru ca l-a votat Presedinte. Mai pe scurt, pina la urma ne-a convins”, a declarat zimbind Dan Balan pentru kankan.md

Asteptam cu nerabdare seara de Anul Noul sa reascultam hiturile formatiei O-Zone. Gurile rele vorbesc ca Igor Dodon a vrut astfel sa-l umileasca pe Ilan Shor, care le-a promis orheenilor ca va aduce celebra grupa retro Boney M. Cei din Balti, insa, se vor delecta cu melodiile lui Toly Druga, invitatul special a lui Renato Usatii.

Reclame