Prognoza astrologica pentru politicienii din RM pentru 2017: MAIA SANDU SE VA CASATORI!

F5436.jpg

Pentru ca ne apropiem de Noul An, redactia MoldovanDREAM a apelat la un cunoscut astrolog de la Chisinau pentru a afla ce le prevad astrele politicienilor din Republica Moldova pentru anul viitor. Se pare ca cea mai buna prognoza este pentru Maia Sandu!

In 2017 trecem in anul Cocosului, un an care va fi bun pentru persoanele cu constitutie fizica mica si un an complicat pentru persoanele mai corpolente, indiferent de profesie – constata Stela Timofti, astrolog-sef la Academia de Stiinte a Moldovei (ASM).

– Spuneti-ne va rog, doamna Stela, cum va fi anul 2017 pentru politcienii nostri dragi?

– Depinde! Spre exemplu, pentru Presedintele Dodon se predeve o cumpana, ar putea ramane fara functie. La fel si pe Mihai Ghimpu il asteapta o mare provocare legata de partidul pe care-l conduce. Cel din fruntea Parlamentului, Candu va deveni tata. Colegul sau de partid, Marian Lupu, posibil ca se va stabili cu traiul peste hotare. Stelele arata ca domnisoara Maia Sandu are sanse mari sa se marite. Renato Usatii risca sa ajunga la puscarie. Anul 2017 poate fi un an mai bun pentru domnul Leanca, desi schimbari radicale pentru el nu se vad. In schimb premierul Filip se va alege cu un mare dusman de rosu. Andrei Nastase se poate astepta la probleme de ordin financiar. Primarul Dorin Chirtoaca va ramane tot singur si in 2017, iar Vladimir Voronin va deveni strabunic. Cat despre Plahotniuc, despre el este imposibil sa va zic ceva concret, omul asta actioneaza contrar fortelor naturii… Pe scurt, cam acestea va pot spune.

Indiferent daca credem sau nu in horoscop, numerologie si astrologie, totusi se pare ca undeva, acolo sus, cineva ne scrie destinul fiecaruia.

Reclame