Oficial! Cei 30 000 de sirieni se vor opri în România, după ce Sevil Shhaideh a devenit Prim-ministru!

grejuu87i.jpg

În România se produc schimbări politice majore și de mare impact pe viitor, după ce PSD şi ALDE au propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru al României, după consultările de astăzi, de la Palatul Cotroceni.

Sevil Shhaideh e de origine turco-tătară, musulmană și căsătorită cu un sirian. Doamna Shhaideh este sprijinită puternic de cancelariile occidentale, pentru că naționalitatea ei și originea musulamnă va reprezenta un atu puternic în rezolvarea crizei imigranților din Uniunea Europeană. Occidentul mizează și în România pe o femeie, precum a mizat în Republica Moldova pe Maia Sandu, pentru că femeile sunt sensibile când vine vorba de imigranții musulmani.

Revenind la Republica Moldova, problema celor 30 000 de sirieni a rămas nerezolvată după ce Maia Sandu a pierdut alegerile. În același timp, deja de trei luni de zile, acei 30 000 de sirieni stau la granița cu Bulgaria și așteaptă să fie ajutați.

Pierzând alegerile Maia Sandu, sirienii practic și-au pierdut toate speranțele, dar neașteptat pentru ei, alegerea doamnei Sevil Shhaideh în calitate de Prim-ministru, reprezintă o adevărată rază de lumină. În primul discurs în fața presei, Sevil Shhaideh a declarat că va primi cu mare plăcere imigranții sirieni, pentru care deja se construiește o tabără în apropierea de Vaslui.

Revenim cu detalii…

Reclame