Ultima oră! Igor Dodon AMÂNĂ investirea în funcția de președinte din cauza lui Rogozin

bgtrjy.jpg

Dmitri Rogozin, viceprim-ministru al Rusiei, delegat de președintele rus Vladimir Putin să participe la ceremonia de inaugurare a lui Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova, se pare că nu va ajunge la Chișinău. Avionul în care se află acesta urma să aterizeze la Chișinău la ora 10:55, însă din cauza ceții dense nava nu poate ateriza.

Pentru ași demonstra loialitatea față de Putin, președintele ales, Igor Dodon, a decis ca să amâne pentru o perioadă nedeterminată investirea sa în funcția de președinte al Republicii Moldova.

„Este clar că aici e mâna guvernării. Eu am privit ieri pe gismeteo.md și pentru azi nu era preconizată nici un fel de ceață. Plahotniuc se vede că iar se joacă la butoane… Dar nu-i nimic, amânăm inaugurarea. Mă voi inaugura deja pe Stil Vechi, astfel ca să reușească să fie prezent și domnul Rogozin”, a declarat cu puțin timp în urmă Igor Dodon.

Întrebați ce cred despre acest lucru, moldovenii au declarat că inaugurat sau nu, ei oricum azi vor tăia porcii pentru a pregăti masa de Crăciun.

Reclame