Dodon a semnat primul decret: Drapelul UE va fi înlocuit cu drapelul Rusiei pe clădirea Președinției Republicii Moldova!

frew5y65.jpg

Noul președinte al Republicii Moldova își pune în aplicare planul de a îndepărta Uniunea Europeană de țara noastră. Pentru început, face mici provocări la adresa UE și a politicienilor pro-europeni de la guvernare.

De ieri, drapelul UE a fost scos de pe clădirea Președinției Republicii Moldova, asta după ce a fost schimbată și limba site-ului președintelui din română în moldovenească.

Purtătorul de cuvând al președintelui, Ion Ceban, a mărturisit că Igor Dodon are de gând să pună în locul drapelului UE pe cel al Federației Ruse, asta pentru că el este pro-rus și cei care l-au votat ar fi cerut acest lucru.

„Domnul Dodon este pro-rus, desigur că și drapelul trebuie să corespundă viziunii geopolitice. Drapelul Rusiei se va combina frumos cu cel al Republicii Moldova! Urmează alte lucruri importante să le schimbăm, cum ar fi numirea limbii ruse a doua limbă de stat, iar limba română a treia limbă de stat. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Ceban.

Surse din cadrul ambasadei UE la Chișinău ne-au confirmat că Igor Dodon ar putea primi interdicția de a călători în țările Uniunii Europene, dacă va continua cu astfel de provocări.

Reclame