Andrei Năstase: Vom muta Jurnal TV în casa mea, oricum familia locuiește la Frankfurt!

jtv-sediu-nou
Veste bună pentru jurnaliștii de la Jurnal TV și bocitorii lor. Conducerea postului de televiziune a găsit soluția pentru a salva toată grila de programe. Astfel, finul proprietarului Jurnal TV, Andrei Năstase, și-a pus casa sa cu 3 etaje la dispoziția jurnaliștilor. Chiar azi încep a muta toată tehnica de la sediul Jurnal TV la casa lui Năstase.

„Am o casă așa mare în care nu locuiește nimeni. Eu mai mult pe la hotele dorm, pe unde mă prinde vremea, familia mea locuiește în casa noastră din Frankfurt. M-am gândit bine și am decis să-mi pun la disopoziție casa mea echipei Jurnal TV. Casa e mare, are 3 etaje, peste 1000 de metri pătrați, are garaj mare care poate servi drept depozit. Mai pe scurt este loc pentru toată lumea.”, a mărturisit Andrei Năstase.

Jurnaliștii au apreciat foarte mult gestul finului lui Țopa.

Și Natalia Morari nu a rămas indiferentă și a anunțat pe facebook că oferă prânzuri gratuite în localul său construit din banii BEM, tuturor celor care îi arată că au pe facebook poză cu Jurnal TV.

Reclame

8 gânduri despre &8222;Andrei Năstase: Vom muta Jurnal TV în casa mea, oricum familia locuiește la Frankfurt!&8221;

  1. jurnal tv va exista cit de mult nu var place asta si cit de mult nu var roade, si oasele care vi le arunca se vor termina si ele si se va ruina tot acest sistem putred odata , atunci ce faceti? la asta sunt sigur ca nu vati gindit.

  2. Acestora care au scris aceasta info va spun ceva sa va duceți în *Ula voi și șefii voștri. Va ustura realitatea în fund. *idarasilor ce sinteti voi

  3. Sunteti prosti, inculti, si se vede si se simte cum va macina invidia ca nu sunteti si nu veti fi niciodata atit de rivniti cum e Jurnal TV si jurnalistii acestuia. Invatati etica jurnalistica , cel putin taceti daca nu stiti ce sa spui si cum sa spui. Autorului acestui articol sa i se faca cadou o sesiune la psihiatru. Nu uitati in ce tara traiti , aici azi daca esti lingau -fii sigur ca miine vei spala parapetele . Dispret si greata mi se lasa !

    1. Bravo Lenuta, bine ai spus, Ei toti trebuie dusi la psihiatru, impreuna cu seful cel mare, ca un om normal nu gindeste in felui acesta

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s