Jurnal TV își vrea banii înapoi!

vernite-denghi

Pentru că de 7 ani de zile Jurnal TV a dat bani în stânga și dreapta, câte 10 000 de lei celor mai fideli telespectatori, iar odată în lună 100 000 de lei, televiziunea a intrat în faliment. Gata, nu-s bani oameni buni! Jurnalul trebuie să-și găsească casă nouă de asta face apel către cei care au primit din partea lui Victor Țopa 10 000 de lei, să întoarcă de bună voi banii. În caz contrar, adminsitrația amenință cu judecata!

Într-un comunicat transmit presei, administrația Jurnal TV anunță curățenie generală. În primul rând s-a descoperit că cel care împărțea câte 10 000 de lei în stânga și dreapta era omul lui Plahotniuc. Fără să știe Țopa, omul lui Plaha a falimentat Jurnal TV. În acești 7 ani, circa 300 000 de moldoveni au primit din partea Jurnal TV câte 10 000 de lei. Iar 5 000 de moldoveni au primit 100 000 de lei.

Voi toți care ați primit bani, v-ați bucurat? Acum nu aveți decât să vă întristați, Jurnal TV își cere banii înapoi!

Televiziunea a angajat deja o echipă de avocați, în frunte cu Andrei Năstase și Ana Ursachi, care vor face chemări în judecată tuturor celor care nu vor să întoarcă banii de bună voie.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s