Institutul Naţional pentru Fizica Pământului din România atenționează: curând va fi un mare cutremur!

rumunia-trzesienie-ziemi-5-7

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului din România (INFP) a făcut azi un anunț șocant! În viitorul apropiat în România ar putea avea loc un mare cutremur cu magnitudinea de aproximativ 8 grade pe Richter. Acest lucru se va întâmpla ca urmare a mișcărilor tecnonice pornite de masele protestatare care s-au adunat în Piața Victoriei din București.

INPF: Jumătate de milion de români au sărit în sus în Piața Victoriei și în întreaga României aproape simultan. Mișcările au mărit viteza de rotire a plăcilor tectonice aflate sub București care se întind până la Zona Vrancei. Așa că acel cutremur planificat pentru 2018 va avea loc în următoarele două sau trei luni.

Cutremurul care va izbucni tradițional în Zona Vrancea va fi resimțit și în Republica Moldova. Totuși, datorită faptului că fluviul Prut desparte țara noastră de țara vecină, la noi cutremurul se va ridica până la aproape 6 grade pe Richter. Dacă se va întâmpla, atunci 90% din pristroicile din Chișinău se vor nărui. Cumtremurul se va diminua și datorită faptului că Republica Moldova este un stat neutru și nu face parte din NATO.

Anterior, Renato Usatâi a propus construirea unui zid la hotarul cu România, de 15 m înălține, dar 33 m sub pământ, pentru a apăra Republica Moldova de cutremure și de imigranții sirieni.

Reclame

Un gând despre &8222;Institutul Naţional pentru Fizica Pământului din România atenționează: curând va fi un mare cutremur!&8221;

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s