De Ziua Îndrăgostiților cei singuri nu-și vor găsi perechea!

img_1023891_thumbs_600x400_827911
Valentine’s Day este Ziua îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie. Sărbătoarea a devenit tot mai populară în ultimul timp și în Republica Moldova. Această zi reprezintă pentru îndrăgostiți un motiv în plus de a fi romantici, de a cumpăra cadouri persoanelor iubite. La fel, această zi este și una a speranțelor pentru cei singuri, care cred că de Ziua Îndrăgostiților își pot găsi sufletul perechete.

Astrologii însă dau peste cap toate speranțele și anunță că în acest an, cei care au fost singuri până pe data de 14 februarie, la fel singuri vor române. Pentru aceștia mai multe baruri din capitală, dar și toate centrele raionale anunță un program destul de încărcat, cu multă bere și vin moldovenesc! La fiecare două beri, a treia va fi gratis!

Și pentru vânzătorii de flori Ziua Îndrăgostiților este una specială. În mod tradițional deja și în acest an vânzătoarele de flori vor spune în interviuri că vânzarea merge, dar mult mai prost ca anul trecut.

Cu toate acestea, cel mai bine se va simți atmosfera de sărbătoare pe facebook și odnoklassniki. Acolo internauții au început deja a distribui tot felul de felicitări și mesaje copiate de pe google.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s