Oficial! SOROS stă în spatele protestelor de la București!

photo_2017-02-13_11-50-11
Inevitabilul s-a produs, iar George Soros a ieșit la lumină în adevăratul sens al cuvântului! La protestul de ieri din Piața Victoriei, protestatarii au ținut să-i aducă un omagiu celui care de 13 zile deja face ca zeci de mii de români să protesteze pașnic în toată România.

Oamenii şi-au aprins lanterne sau bliţurile telefoanelor. În mulţime, oamenii lui Soros au fost împărţite de foi  A 4 în culorile roşu, galben şi albastru. Mulţi manifestanţi veniseră îmbrăcați în geci în aceste culori; ei s-au aşezat în mai multe rânduri, în funcție de culori, în trei zone ale Pieței. În mijlocul fiecării culor  mulțimea a „desenat” câte o literă a lui Soros. Aceștia nu și-au acoperit blițurile cu foi colorate, așa că de sus s-a văzut scris cu litere mari pe cele trei culori al drapelului românesc: SOROS!

Manifestanții spun că se simt mândri de fapta lor.

Manifestant: „Sunt mândru de fapta mea”.

La final, a fost adoptată și o declarație a tuturor manifestanților. Pe scurt, ei au vrut să-i mulțumească lui George Soros că a făcut posibil ca și în România să se protesteze civilzat și pașnic. Chiar dacă de 13 zile sute de mii de români au ieșit în stradă, nici unul din ei nu s-a bătut cu polițiștii, nu a dat nimeni foc la mașini, nu au lăsat gunoi în urmă! Manifestanții români au făcut comparație cu protestele din Republica Moldova, care au fost organizate de ruși. Iar diferențele sunt pe față!

„La Chișinău la fel au fost organizate proteste, dar nu de Soros, ci de Kremlin. Ați văzut, până la urmă au intrat în Parlamentul lor cu forța, au bătut polițiștii, au lăsat munți de gunoi în Piața Marii Adunări Naționale. Umblau în stare de ebrietate în centrul orașului și multe alte lucruri care nu le-am văzut de această dată la București! Mulțumim George SOROS”, se menționează în declarație.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s