Partidul Nostru își amână Congresul. S-a stricat skype-ul lui Renato Usatâi!

error

„Partidul Nostru”, condus prin skype de Renato Usatâi amână desfășurarea Congresului extraordinar al formațiunii pentru luna martie. Liderul formațiunii explică decizia dată prin faptul că în această lună,Teatrul Satiricus, unde va avea loc congresul, va avea mai multe spectacole.

Într-o postare pe Facebook vicepreședintele PN, Dmitri Ciubașenco a scris cu referire la Usatîi că evenimentul se amână pentru 18 martie și nu va avea loc pe 26 februarie, așa cum a fost programat anterior.

„Skype-ul președintelui nostru s-a stricat, nu va putea ține discursul live în timpul Congresului. Noi ne stimăm președintele și amânăm Congresul până va fi skype-ul reparat. Cel mai probabil hakerii lui Plahotniuc au trimis vreun virus domnului președinte ca să ne strice nouă evenimentul. Dar cum se spune, nu mor câinii când vor caii.”, a scris Ciubașenco.

Amintim că sala Teatrului Satiricus a devenit în ultimpul timp foarte solicitată pentru a organiza congrese de partid. Cu aproximativ două sămpămâni în urmă, la Satiricus și-a desfășurat Congresul formațiunea politică a lui Andrei Năstase.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s